Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
10/07/19
Llega el Campeonato de Europa Sub23/Arriba el Campionat d'Europa Sub23
Arriba el Campionat d'Europa Sub23

El combinat espanyol sub23 ja es troba en territori suec preparant-se per a entrar en acció demà dijous en la gran cita de la temporada, parlem del Campionat d'Europa Sub23, que se celebra de l'11 al 14 de juliol en Gävle, competició reservada a esportista nascuts en 1997, 1998 i 1999. 

La selecció està composta per 46 atletes (25 hòmens i 21 dones), quatre d'ells de la Federació Valenciana, quant a presència d'atletes de clubs de la Comunitat, el CA Platges de Castelló és el segon conjunt amb més participants (7), li seguix el València Esports amb 3. També hi haurà representació valenciana en el quadro tècnic, com a cap d'equip acudix l'entrenadora castellonenca Manoli Alonso, i com a responsable tècnic, José Peiró, seleccionar nacional d'atletisme.

En 3.000 metres obstacles defendrà la camiseta espanyola El Hocine Bouchrak, el fondista del club atletisme Crevillent acudix a la cita continental amb el títol nacional aconseguit el 30 de juny a Tarragona, i un temps de 8:49.73, 12a millor marca acreditada de la temporada de la llista d'inscrits.

En proves combinades s'enfunda ‘la roja' la benicassuda Claudia Conte, l'atleta del CA Platges de Castelló acredita el segon millor registre espanyol de l'any en heptathlon (5.694 punts), mentres que la velocista oriolana Carmen Marco del València Esports participarà en l'equip de relleus 4x100.

La prova de 1.500 metres llisos comptarà amb la presència del valencià Enrique Herreros (FC Barcelona), el pupil de José Antonio Redolat acudix a Suècia amb la medalla de bronze sub23 aconseguida a Tarragona i un millor crono de la temporada de 3:41.68, que li situen entre les 12 millors marques acreditades del campionat.

Per: Alfredo Repollés

Foto: RFEA

LINKS