Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
22/11/19
Llega la cuarta edición del Tossal Trail Les Coves/Arriba la quarta edició del Tossal Trail Els Coves
Arriba la quarta edició del Tossal Trail Els Coves

El Circuit de Trail Running de la Comunitat Valenciana 2019 arriba a la seua fi, este diumenge se celebra la penúltima prova en terres castellonenques, el IV Tossal Trail Les Coves, amb eixida i arribada en Les Coves de Vinromà. La prova està organitzada per l'Ajuntament amb l'assessorament tècnic d'Evasió Running Castelló i Runday.

Es disputen conjuntament tres carreres, que discorren a través de pistes forestals i sendes locals del terme municipal i la zona del Tossal Gros i la Moreria, el Tossal Trail (amb una distància de 30 km) començarà a les 8:00 hores, el circuit té un desnivell positiu d'1.150 metres i un desnivell acumulat de 2.300 metres, la Volta la Moreria (14 km) tindrà l'eixida a les 9:00 hores, amb un desnivell positiu de 450 metres i un acumulat de 900 metres, i la carrera per als més jóvens, la Volta la Moreria KIDS (4 km), que donarà començament a les 9:15 hores, amb un desnivell positiu de 200 metres i desnivell acumulat de 200 metres.

Tossal Trail Les Coves es consolida en el calendari provincial d'esta especialitat atlètica, enguany incorpora la novetat de seguir la carrera a través de l'aplicació d'Evasió Running Live.

Per: Alfredo Repollés

LINKS