Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
01/10/19
Logroño otorgará las medallas a los maratonianos máster/Logronyo atorgarà les medalles als maratonians màster
Logronyo atorgarà les medalles als maratonians màster

Este diumenge sis fondistes de la Comunitat Valenciana (cinc hòmens i una dona) acudixen a Logronyo per a lluitar per les medalles màster del campionat d'Espanya de marató, que en esta edició compta amb un centenar d'inscrits. Serà la primera vegada que La Rioja aculla esta competició, en esta ocasió el nacional es disputa conjuntament amb el VI Marató i Mitja Marató Internacional Adidas “Ciutat de Logronyo”.

Pel títol en categoria femenina competix Natacha López del CA Carnicas Serrano, i en masculina participen, José Manuel García del CA Llebeig, José Antonio Sánchez del CA Marathon Crevillent, José David Serrano del CA Carnicas Serrano, Francisco Martí del CA Crespo Runners i Vicente Felis (atleta independent).

La prova començarà a les 9:00 hores des del passeig del Espolon (mateix lloc on estarà ubicada la meta), discorrerà per un circuit urbà de 21 quilòmetres, a què els corredors deuran donar dos voltes per a completar els 42.195 metres.

Per: Alfredo Repollés

LINKS
VIDEOS / AUDIOS
Marató Logronyo 2018