Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
03/05/17
Marta Esteban será mundialista en Londres/Marta Esteban ser mundialista a Londres
Marta Esteban ser mundialista a Londres

Finalment l'atleta valenciana del Serrano Club d'Atletisme Marta Esteban Poveda estarà en el Campionat del Món de Londres del 5 al 13 d’agost. La maratoniana de Burjassot ha entrat en la llista d'atletes que representaràn a Espanya en la capital anglesa i acompanyarà la càntabra Paula González Berodia i a Marisa Casanueva.


Marta du una progressió espectacular en estes temporades i va ser precisament en la passada Marató de València on va aconseguir la mínima que la convertía en seleccionable. Eixos 2:30.47 que acredità el passat mes de novembre unit als posteriors bons resultats en carreres successives han fet que el seleccionador nacional Ramón Cid la incloga en la llista. Esta serà la segona vegada que la valenciana defenga els colors de la selecció nacional després del seu debut en el Campionat del Món de Mitja Marató de 2016 disputat en Cardiff.

Per: Carlos Domingo

LINKS