Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
04/10/19
Medalla de bronce para Orlando Ortega/Medalla de bronze per a Orland Ortega
Medalla de bronze per a Orland Ortega
Bones notícies des de Doha, el jurat d'apel·lació del Campionat del Món d'atletisme va rectificar ahir (dijous) la seua decisió respecte al resultat de la final de 110 metres tanques després de l'últim recurs presentat per la delegació espanyola. En la seua nova resolució la Federació Internacional atorga la medalla de bronze a Orland Ortega, final feliç que suposa la primera joia per al combinat espanyol.

Ortega, ha tingut paraules d'agraïment pel gran suport rebut en les últimes hores dels  aficionats espanyols, companys de selecció i directius de la federació, ha ressaltat que la medalla aconseguida “és de tot el poble espanyol” i que ara toca continuar treballant de cara als Jocs Olímpics de Tòquio 2020, amb l'objectiu d'aconseguir la medalla d'or.

El president de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana, Vicent Anyó, ha manifestat en la seua entrevista en À Punt ràdio sentir-se molt content, “és una medalla totalment merescuda i senta un bon precedent”, respecte a este tipus d'actuacions d'atletes que obstruïxen a altres en carrera, opina que s'ha d'estudiar la possibilitat d'incorporar algun canvi en el reglament disciplinari. El dirigent valencià està molt content que Ortega romanga amb fitxa per la Federació Valenciana i prosseguisca la seua vinculació amb la Comunitat.

Per: Alfredo Repollés
LINKS
VIDEOS / AUDIOS
Entrevista a Vicent Anyó (President FACV) en À Punt radio