Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
03/10/19
Abiertas las inscripciones a los Jocs Esportius 2020/Obertes les inscripcions als Jocs Esportius 2020
Obertes les inscripcions als Jocs Esportius 2020
La FACV en col·laboració amb la Generalitat Valenciana ha donat el tret d'inici de la 38a edició dels Jocs Esportius CV amb la publicació de les bases d'atletisme de la temporada 2019/2020, on es regula tota l'activitat atlètica destinada a xiquet/s'en categories menors.

El calendari en l'àmbit de rendiment (provincial i autonòmic) està enfocat a les categories aleví (nascuts en 2009/2010), infantil (2007/2008) i cadet (2005/2006), mentres que la fase de promoció es desenrotlla a nivell municipal i incorpora les categories benjamí (2011 i 2012) i juvenil (2003 i 2004).

Ressenyar un canvi significatiu en atletisme, la temporada escolar tindrà terminis diferents de  la federada en la Comunitat Valenciana, una vegada que la Federació Espanyola decidira en la seua última assemblea canviar el seu període atlètic, de manera que a partir de l'any 2020 fóra de gener a desembre. En esta edició el curs atlètic escolar ha donat començament l'1 de setembre i finalitzarà el 31 d'agost del 2020.

El calendari compta amb proves de camp a través, marxa atlètica, pista coberta i aire lliure en les seues diverses especialitats, amb els seus respectius campionats provincials i autonòmics en funció de les edats.

L'Ajuntament de València convoca els seus jocs municipals

Conjuntament amb la convocatòria provincial i autonòmica, l'Ajuntament de València a través de la Fundació Esportiva Municipal ha posat en marxa la 38a edició dels Jocs Esportius municipals de la ciutat de València, projecte que compta amb la col·laboració de la FACV per al seu desenrotllament.

Les competicions donaran començament el 9 de novembre amb la primera jornada de camp a través en el tram III del vell llit del riu Túria i finalitzaran el 26 d'abril amb la final per equips cadet en pista a l'aire lliure que tindrà lloc en Estadi del Túria.

En la web de la Federació Valenciana d'Atletisme es podrà trobar tota la informació necessària en els espais temàtics creats per a ambdós programes.

Per: Alfredo Repollés

Foto: Tina Roberts
LINKS