Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
14/03/19
Oropesa del Mar vivirá la fiesta de la marcha atlética/Orpesa del Mar viurà la festa de la marxa atlètica
Orpesa del Mar viurà la festa de la marxa atlètica

La localitat castellonenca d'Orpesa del Mar es convertirà este diumenge en l'epicentre de la marxa amb la celebració del Campionat d'Espanya de 20km en ruta d'esta especialitat en categoria absoluta i Sub23, a què enguany acudixen 72 atletes, 36 hòmens i 36 dones.

La competició tindrà lloc en un recorregut homologat d'1 quilòmetre que discorre al llarg de l'avinguda de Barcelona junt amb el complex vacacional Marina d'Or, en un entorn privilegiat del litoral llevantí.

A les 11:05 hores es donarà el tret d'eixida a la prova masculina, que comptarà amb la presència del plusmarquista autonòmic Luis Manuel Corchete del CA Torrevieja, que acudix a la cita amb un temps de 1h 25:50, deu minuts després entraran en acció les dones, on s'alienarà la vinarossenca Andrea Cabré del CA Platges de Castelló que acredita un registre de 1h 43:11.

Conjuntament amb el nacional se celebra la segona edició del Critèrium Nacional de Marxa de Castelló, la primera prova a disputar-se de manera conjunta (hòmens i dones) serà els 10 km Sub18, Sub20 i màster a les 10 hores, deu minuts després es donarà l'eixida als atletes Sub16 sobre la distància de 5 km, a les 13 hores  prendran el circuit els marxadors Sub14  per a recórrer  3 km, i vint-i-cinc minuts més tard serà el torn dels atletes Sub12 i Sub10, els primers completaran 2km i els segons realitzaran 1 km.

Per: Alfredo Repollés

LINKS