Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
24/07/20
Se abren las inscripciones de las Escuelas de Atletismo/S'obrin les inscripcions de les Escoles d'Atletisme
S'obrin les inscripcions de les Escoles d'Atletisme
La Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana (FACV) obri la matrícula de les Escoles d'Atletisme dirigides als jóvens que vullguen iniciar-se en el nostre esport així com als que continuen la seua formació com a atletes dins de la FACV.

Els entrenaments es realitzen en les pista d'atletisme de l'Estadi del Túria de València i en els distints centres escolars. El llistat de centres amb grups d'Atletisme assignats es donarà a conéixer a primers de setembre i a partir d'eixe moment s'obrirà la matrícula oficial en els propis centres.

La formació dels esportistes estarà dirigida per monitors i entrenadors especialitzats amb titulació oficial i sota el control dels tècnics de la FACV.

Objectius de les escoles:

Iniciació a l'atletisme dels jovens esportistes.

Formació tècnica dels alumnes de les distintes especialitats.

Orientació als distints clubs coma a complement de la seua formació atlètica.

La finalitat primordia és oferir un servici social i educatiu a través de la pràctica de l'esport i incrementar la pràctica de l'atletisme.
LINKS