Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
31/07/19
Sagunto celebra el Memorial Emilio Villagrasa/Sagunt celebra el Memorial Emilio Villagrasa
Sagunt celebra el Memorial Emilio Villagrasa

El mes d'agost ens porta una important cita atlètica a la Comunitat Valenciana, el Trofeu Nacional Ciutat de Sagunt - VIII Memorial Emilio Villagrasa, que es disputa este dijous a partir de les 19:30 hores en les renovades pistes de Sagunt amb una nòmina pròxima als 200 inscrits.

En 110 metres tanques destaca la presència d'Enrique Llopis del CA Gandia, Ernesto Prados del CA Fent Camí Mislata  i Víctor Orduña del Cova de Nerja. En l'hectòmetre partixen com a favorites tres velocistes del CA Platges de Castelló, Paula Sevilla, Bianca Acosta i Herminia Parra (inscrita en 400m), mentres que en categoria masculina figuren,  Alberto Gavaldá (inscrit en 400m) i Alberto Calero del CA Platges de Castelló, Oscar López del CA Fent Camí Mislata i Sergio Mariscal del València Esports. En 400 metres es troben inscrits David Jimenez i Alfredo Jimenez del CA Platges de Castelló, i en dones, les seues companyes d'equip Bárbara Camblor i Sara Gómez.

En 5.000 metres acrediten els millors registres de la reunió, Antonio Abadía del CD Nike Running, Abdessamad Oukhelfen del CA Igualada i Mohamed Jelloul del CA Platges de Castelló. En dones, veurem en acció a l'atleta local Laura Méndez del CA Platges de Castelló (inscrita en 1.500m), junt amb ella figuren amb els millors temps, Lorena Rodriguez del CA Alcoi i María Ureña del CA Platges de Castelló.

Un dels duels de l'encontre serà en el cercle de pes entre Úrsula Ruiz del València Esports i les llançadores del CA platges de Castelló, Betlem Toimil i Ambre Sánchez, mentres que en hòmens el triomf se'l disputaran, Alejandro Noguera del CA platges de Castelló,  Angel Poveda de l'Alcampo Scorpio 71 i Kim López del CA Fent Camí Mislata.

Els tres millors cronos en les llistes de 800 metres corresponen a Lorenzo Jimenez de l'Unicaja Jaén Paradís Interior, Marcos Ramos del CA Fent Camí Mislata i Adriá Mas del FC Barcelona. El mig fons es completa amb la final de 1500 metres, on cal ressenyar la participació de Víctor Ruiz  i Abderrahman El Khayami del CA Platges de Castelló, i Juan Carlos Esteso del 3COM Squad, completa la llista en categoria femenina Agueda Muñoz del CA Platges de Castelló i Rosalía Tarraga del Joventut Atlètica d'Elx. En les primeres posicions del rànquing de la prova de 3.000 metres obstacles figuren, Angel Mullera del CA Lloret-La Selva, Ibrahim Chakir de l'Atletisme Numantí i Yoel Ferrer de l'Atletisme Zuera.

En salt d'alçada mesuraran forces, Miguel Angel Sancho i Alexis Sastre del CA Platges de Castelló i Carlos Rojas de l'Unicaja Jaén Paraiso Interior. El triple tindrà com a figures dos saltadors verd-i-negres, José Emilio Bellido i Alejandro Kedar, i en salt de llargada lluitaran pel primer lloc, Felicitat Castellet del CA Platges de Castelló, Nerea Muñoz del Cova de Nerja i Eva Gadea del Catarroja UE.

Després dels èxits collits en el Campionat d'Espanya Màster celebrat a finals del mes de juny, la capital del Camp de Morvedre continua la seua aposta per l'atletisme amb esta reunió que vol consolidar-se en el calendari nacional.

Per: Alfredo Repollés

LINKS