Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
14/11/19
Sant Joan abre el circuito autonómico de campo a través/Sant Joan obri el circuit autonòmic de camp a través
Sant Joan obri el circuit autonòmic de camp a través

La nova edició del Circuit Autonòmic de Camp a Través de la Federació Valenciana s'inaugura enguany en terres alacantines amb la celebració del Cross de Sant Joan el diumenge al matí (17 de novembre), que en esta ocasió adjudicarà els títols escolars provincials  a nivell individual i per equips. En el seu Quart aniversari compta amb més d'un miler d'inscrits.

La competició donarà començament a la 9:30 hores amb la carrera de la categoria popular (corredors no federats), a continuació serà el torn dels atletes sub18 xics i sub20 xiques, fins a completar un ampli programa de quatre hores de duració que finalitzarà a les 13:05 hores amb el tir d'eixida de la categoria senior masculina.

L'organització vol consolidar la prova en calendari una setmana després del Cross d'Atapuerca, Tomás Chico, president del  club d'atletisme Sant Joan (organitzador de l'esdeveniment),  aposta per impulsar esta especialitat en el club a través de l'organització d'esta competició, en esta edició seran més de 200 atletes locals els que prenguen part en ella, un centenar pertanyen a  les categories menors,  un altre dels objectius és convertir al Cross de Sant Joan en un referent del camp a través a la Comunitat Valenciana.

El circuit autonòmic està compost per 11 proves puntuables, tres es realitzaran en territori alacantí, cinc en localitats castellonenques i tres en la província de València.  Després de la cita alacantina l'agenda atlètica la formen els crosses de Vinaròs (24 de novembre), Vila-real (1 de desembre), Benicarló (15 de desembre), La Vall d'Uixó (22 de desembre),  Alcoi (12 de gener), Xàtiva (19 de gener) i L'Alcúdia (26 de gener), Alzira (2 de febrer), Castelló (9 de febrer) i Orihuela (16 de febrer).


Per: Alfredo Repollés


LINKS