Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
19/05/17
Sant Joan se prepara para el Meeting 'Antonio Andujar'/Sant Joan es prepara per al Meeting 'Antonio Andujar'
Sant Joan es prepara per al Meeting 'Antonio Andujar'

La ciutat alacantina de Sant Joan prepara amb afany els últims detalls de cara a la segona edició del Meeting d'Atletisme ‘Antonio Andujar', que se celebrarà dissabte que ve 27 de maig a la vesprada en les pistes municipals.

La prova està inclosa en el calendari d'activitats dels Jocs Municipals i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament. L'organització recau en el club d'atletisme Sant Joan, el seu president, Tomás Chico, té entre els seus objectius poder consolidar la competició en el calendari oficial de la Federació d'Atletisme de la comunitat Valenciana, pel reclam i promoció que suposa per a la ciutat, i per a l'atletisme, tant en la localitat com en la Comunitat.

L'organització vol rendir un merescut homenatge a la trajectòria d'Antonio Andújar, atleta que vist els colors del club atletisme Sant Joan, per a això que millor que fer-ho per mitjà d'una competició en la seua ciutat, d'acord amb el nivell esportiu de  l'homenatjat,  un referent per a les futures promeses d'este esport.

Andújar, participant en els Jocs Paralímpics de Londres, afronta esta segona edició “amb molta il·lusió”, botarà al sintètic amb l'objectiu d'aconseguir un gran crono, per a este veterà internacional “és l'entorn ideal perquè eixe extra de motivació podem aconseguir-ho a casa”.

Com a novetat enguany la reunió passa a celebrar-se en cap de setmana, el programa començarà  a les cinc i mitja de la vesprada i conclourà passades les nou de la nit, després de la disputa d'un ampli palmito de proves en diferents categories.

Chico, manifesta que en esta segona edició “s'ha buscat les proves més senzilles d'aconseguir bon nivell dins de la província i Comunitat Valenciana,  es tracta de pujar un escaló amb vista a un futur”, per a això, el club organitzador buscarà ampliar la col·laboració de patrocinadors i institucions, i que “es complete la dotació de material en la pista”.

Per: Alfredo Repollés

Foto: CA Sant Joan (Alejandro Ferrándiz)

LINKS
VIDEOS / AUDIOS
Entrevista Antonio Andújar (2016)