Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
22/05/20
Segunda conferencia ‘De la tecnificación al alto rendimiento’/Segona conferència ‘De la tecnificació a l'alt rendiment'
Segona conferència ‘De la tecnificació a l'alt rendiment'

Després de l'èxit de la primera conferència del programa “de la tecnificació a l'alt rendimentFer Futur 2020, la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana en col·laboració amb la Fundació Trinidad Alfonso convoca el segon Webinar amb el títol “VBT (Velocity-Based Training) – Entrenament de força basat en la velocitat d'execució”.

Donarà començament a les 19:00 hores del dimecres 27 de maig, tindrà una hora de duració aproximada i aforament limitat. El seminari serà impartit per Pau Monreal i Carlos Castelló, tècnics del club d'atletisme Sprint Moncada. Està dirigit prioritàriament a tècnics amb llicència per la FACV, també podran sol·licitar la seua inscripció els entrenadors amb llicència RFEA per altres federacions autonòmiques, en funció de les places disponibles es podrà donar accés a persones relacionades amb el nostre esport, atletes, jutges, etc.

Ha sorgit una nova metodologia coneguda com a entrenament de força basat en la velocitat, que utilitza la velocitat d'execució com a manera objectiva de quantificar i dosificar l'entrenament de força. L'objectiu d'esta conferència és introduir el concepte de VBT, així com els beneficis d'esta metodologia, fonaments, funcionament i aplicacions pràctiques.

Per a poder assistir és necessari omplir el formulari online de confirmació de la FACV abans de les 20 hores del dimarts (26 de maig), posteriorment s'enviaran els enllaços d'accés a l'esdeveniment que es realitzarà a través del servici de videoconferència Zoom.

Per: Alfredo Repollés

LINKS