Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
28/12/17
Tiempo de San Silvestres/Temps de Sant Silvestres
Temps de Sant Silvestres

En estes dates nadalenques és ja tradició que els calendaris es plenen de carreres amb fons festiu. Disfresses, música o ganes de disfrutar sobre l'asfalt en un ambient distés es fonen amb l'esperit competitiu amb què els més ràpids del pelotó encaren cada any estes mateixes proves. Així, entre les més de 200 Sant Silvestres que s'organitzen a Espanya, moltes d'elles a la Comunitat Valenciana, destaquem dos.


La primera d'elles arribarà el día 30 i no és una altra que la Sant Silvestre Popular de València que arriba a la seua 34ª edició en este 2017 que estem a punt de despedir. La capital valenciana es bolcarà en una carrera ràpida sobre un circuit de 5.500 metres amb més de 17.000 participants i que tindrà la seua eixida a les 20h front a l'Estació del Nord en el Carrer Xàtiva.


Un día després, el diumenge 31, molts despediràn eixe últim día de l'any corrent. La Sant Silvestre Internacional Crevillentina és una de les més clàssiques dins del panorama no sols autonòmic si no també nacional i inclús internacional. Reconeguda fa pocs díes com la 10ª millor carrera espanyola de 10 quilòmetres en ruta en la passada temporada, comptarà en esta 31ª edició de nou amb milers de corredors amb ganes de dir adéu a l'any com més els agrada: corrent. Amb eixida a les 17.30h des del Passeig Fontenay situat junt al Patronat Municipal d'Esports en l'Avinguda de Madrid a Crevillent, esta prova homologada promet novament un 10k de molta qualitat.

Per: Carlos Domingo

LINKS