Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
30/04/20
Toni Puig seleccionado para la beca 'Abelardo Cervera'/Toni Puig seleccionat per a la beca 'Abelardo Cervera'
Toni Puig seleccionat per a la beca 'Abelardo Cervera'

La família d'Abelardo Cervera en col·laboració amb la Fundació Trinidad Alfonso ha llançat una nova línia d'ajudes finalistes a tècnics esportius de la Comunitat Valenciana, composta per tres beques de 6.000 euros cada una d'elles, encaminades a incentivar als entrenadors en moments de dificultat, com l'actual crisi sanitària del COVID-19.

Porten el nom de 'Abelardo Cervera'  en homenatge a l'empresari que fóra fundador de la cadena de supermercats Superette. Han sigut seleccionats per a estes ajudes, Toni Puig, entrenador nacional d'atletisme, Daniel Valero (tenis), i Jaume Barber (ciclisme).

Iniciativa finalista que se suma a tots els moviments plantejats dins de l'estratègia #EstoNOtienequePARAR, impulsada per Juan Roig. Addicional a les ajudes que es concedixen a través del Projecte FER i a les beques de tecnificació assignades a les diferents federacions esportives de la Comunitat Valenciana.