Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
30/07/20
Torrijos firma la mejor serie de su vida/Torrijos firma la millor sèrie de la seua vida
Torrijos firma la millor sèrie de la seua vida

Pablo Torrijos sentia que era un dia especial. La segona competició d'una temporada anòmala pel coronavirus i en l'estadi de la seua ciutat, Castelló, davant d'un públic testimonial. Però públic, que ja és en estos temps. L'atleta del Platges de Castelló, que s'entrena a Madrid amb Juan Carlos Álvarez, no va poder millorar el rècord d'Espanya que va fer l'1 de març d'Ourense (17,18) , però, a canvi, va firmar la millor sèrie de la seua vida, amb tres bots pròxims als 17 metres: 16,96, 17,07 i 17,09. I ho va aconseguir en la I Reunió Nacional 'Comunitat de l'Esport', un míting impulsat per la Fundació Trinidad Alfonso, a través del Projecte FER, i organitzada per la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana."

El millor triplista espanyol de la història es convertix, de pas, en el primer saltador nacional que passa dels 17 metres (ho havia fet tres vegades en pista coberta) i va aconseguir una marca que és la segona millor de l'any en el rànquing europeu (lidera el portugués Pichardo amb 17,17) i la quarta mundial de la temporada (mana el cubà Andy Díaz amb 17,30).


Torrijos seguix en progressió després del seu debut a Alemanya. L'1 d'agost competirà en Trieste (Itàlia) i la gran cita, abans del Campionat d'Espanya, arribarà dies després a Hongria, on es trobarà amb Christian Taylor, Pedro Pablo Pichardo i, probablement, Teddy Tamgho.