Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
12/11/19
Tres jueces valencianos galardonados en 2019/Tres jutges valencians guardonats en 2019
Tres jutges valencians guardonats en 2019

Dissabte passat després de la disputa de la tradicional prova combinada de jutges va tindre lloc l'entrega de trofeus als vencedors de cada categoria (pentatló absolut i tetratlón en categoria màster), també es van entregar els premis que reconeixen la trajectòria ‘arbitral' en el Comité Autonòmic de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana.

El jutge àrbitre nacional (màxima categoria de la Federació Espanyola) Alfonso Bonacasa Llacer va ser guardonat per complir 45 anys com a jutge d'atletisme, la seua primera actuació es remunta a juliol de 1973, on va realitzar labors de control tècnic en una competició escolar disputada en les Escoles Pies de Sant Josep. Bonacasa, al llarg dels anys ha ostentat diversos càrrecs en l'àrea de jutges, destacant la presidència del Comité Nacional de la RFEA. 

En l'apartat de nombre més gran d'actuacions en el rànquing històric de la Comunitat Valenciana van rebre la menció especial, Juan Manuel Gallego Brihuega (expresident del Comité Autonòmic de jutges) per aconseguir les 1.500 proves, i el jutge nacional nivell II Vicente Mauri Gallec per la seua participació en més de 1.000 campionats.

Per: Alfredo Repollés

ÀLBUM DE FOTOS
LINKS