Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
14/05/19
Tres valencianos en el internacional de lanzamientos /Tres valencians en l'internacional de llançaments
Tres valencians en l'internacional de llançaments

Este cap de setmana tres llançadors de la Comunitat Valenciana es desplacen a Madrid per a representar a Espanya en l'Encontre Internacional Sub20 i Sub23 que tindrà lloc en Aluche este dissabte (a excepció del martell que es realitzarà en Getafe), on mesuraran les seues forces les seleccions de Bielorússia, Portugal, Dinamarca i Espanya, amfitriona del quadrangular.

La gandiana Gema Marti, que milita en les files del FC Barcelona, forma part del combinat Sub20, la pupil·la de Juan Vicente Escolano acudix a esta cita després d'establir el rècord autonòmic i millor marca espanyola de la temporada en la prova de llançament de martell (60,61m) el passat 23 de febrer en  les pistes de la Universitat Jaume I de Castelló, durant la disputa del nacional de llançaments d'hivern de categories menors, on es va proclamar campiona d'Espanya.

En pes competix un altre llançador de la factoria Escolano, parlem de Marc Mestre, que defén els colors del Club Córrer El Garbí de Gandia, que este dissabte s'enfunda ‘La Roja' com a actual líder del rànquing espanyol Sub20 amb un registre de 17,11m'amb l'artefacte de 6kg, realitzat el 10 de maig en Eibar.

Amb l'equip Sub23 participa Aimar-Genis Palma, el llançador de martell del CAPlatges de Castelló acredita la segona millor marca espanyola de l'any amb 63,13m (artefacte de 7,260 kg), junt amb el castellonenc estarà la seua entrenadora Mª Carmen Vidal com a part del quadro tècnic, que també comptarà amb la presència de l'entrenador castellonenc Daniel Anglés.

Per: Alfredo Repollés

LINKS