FITXA NOTÍCIA
11/04/22
Una nueva medalla para David Cantero/Una nova medalla per a David Cantero
Una nova medalla per a David Cantero

David Cantero sembla cada dia més prop del triatló, l'esport en el qual en les dues últimes setmanes s'havia proclamat campió de dues proves de la Copa d'Europa júnior (Quarteira i Melilla), però el valencià va demostrar el seu amor per l'atletisme viatjant el divendres a les onze de la nit a Faro, a l'Algarve portugués, per a competir l'endemà en el Campionat d'Espanya sub20 de 5000. L'atleta del Cárnicas Serrano no va defraudar i va entrar segon (14.49.07) per darrere de Jaime Migallón.

El vigent subcampió d'Europa sub20 va aconseguir la seua tercera medalla d'aquest 2022 dins de l'atletisme. Cantero, a més d'aquesta plata, ja havia guanyat la medalla de bronze en el Nacional de cross i en el de 3000 en pista coberta.

Un altre bon resultat va ser el que va aconseguir María Ureña (Cárnicas Serrano) en la final absoluta de 10.000 metres. La fondista xativina va acabar onzena en la carrera del Trofeu Ibèric i octava en el Campionat d'Espanya amb una nova plusmarca (34:39.50).

Erik Tejero (Atletisme Crevillent) va aconseguir el cinqué lloc en la categoria sub23 del Campionat d'Espanya de 10.000 amb un temps de 32:04.97, una carrera en la qual van aconseguir posats de finalista altres dos atletes de la Comunitat Valenciana: Felipe Egea (Atletisme Crevillent), seté (32:19.14), i Artur Giménez (Atletisme Crevillent), huité (32:26.51).

I en categoria sub18, Natalia Pallás (Platges de Castelló) va aconseguir el huité lloc nacional amb una marca de 19.06.80.