Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
15/05/19
València Esports y Playas de Castellón defienden los cetros autonómicos/València Esports i Platges de Castelló defenen els ceptres autonòmics
València Esports i Platges de Castelló defenen els ceptres autonòmics
Després dels èxits collits pels clubs de la Comunitat Valenciana el passat cap de setmana en la jornada inaugural de Lliga, este dissabte és el torn de dilucidar quin conjunt és el millor a nivell autonòmic, una competició amb distintes regles.

El Campionat Autonòmic de Clubs es disputa en dos categories (“A” i “B”) tant en dones com en hòmens, en la final “A” competixen les millors esquadres per puntuació, a més dels tres equips que van pujar al podi en l'edició 2018, a la final “B” també s'accedix per rànquing de punts.

L'encontre “A” es disputa a Gandia amb la presència de 8 equips en hòmens i dones, el programa de proves dóna començament a les 16 hores amb alçada, llargada i disc en categoria masculina, i llançament de pes en femenina, i finalitza a les 21:50 hores amb el relleu 4 x 400 femení.

En categoria masculina defén el títol autonòmic el CA Platges de Castelló, en esta edició els seus rivals són, CA Safor Delikia Sport (amfitrió de l'encontre), València Esports  (2 classificat en 2018), Fent Camí Mislata (3 classificat en 2018), CA Gandia, CA Alacant, CA Torrent i CA Silla.  

En dones, el València Esports lluita per mantindre la ‘Copa Comunitat Valeniana' en els seus vitrines, davant de les valencianes s'alineen, CA Platges de Castelló (2 classificat en 2018),  CA Safor Delikia Sport (3 classificat en 2018), CA Silla, CA Torrent, CA Xàtiva, CE Vinaròs i CA Alacant.

La final “B” tindrà lloc en l'Estadi Túria (València) organitzada per CD Metaesport, on competixen 8 equips en hòmens i 2 en dones, el tret d'eixida serà també a les 16 hores, en esta ocasió amb el llançament de pes i disc en ambdós categories (masculina i femenina), i finalitzarà a les 21 hores amb el relleu 4 x 400 femení.

En l'octogonal masculí prenen part,  CA Els Sitges de Burjassot, CA Alcoi,  ambdós clubs competixen en la final “B” femenina, CA Camisetes Econòmiques Elda, C A Sant Joan, CA Xàtiva, CE Vinaròs, CA La Rabosa d'Alzira i Catarroja UE.

Per: Alfredo Repollés
LINKS