FITXA NOTÍCIA
03/12/19
Vila-real vive la fiesta del campo a través/Vila-real viu la festa del camp a través
Vila-real viu la festa del camp a través
Diumenge passates va celebrar a Vila-real un clàssic del calendari de camp a través de la Comunitat Valenciana, el Cros Mare de Déu de Gracia. Enguany va complir el seu 22é aniversari amb prop de 800 participants procedents de tot el territori valencià. La prova es troba inclosa en el Circuit Autonòmic de la Federació d'Atletisme i  en el Circuit provincial de la Diputació de Castelló.

El triomf en categoria Senior va correspondre a Carla Masip (CE Vinaròs) i Abderrahman El Khayami (CA platges de Castelló), la seua companya d'equip Nara Elipe va aconseguir la victòria en la carrera sub20 refermant la seua posició en la taula, en xics el primer lloc se'l va adjudicar Alejandro Pérez (CA Fent Camí Mislata). Al primer caixó del podi sub23 van pujar, Ferran Belda (CD Metaesport) i l'aragonesa Erika Torner (Alcampo Scorpio 71), la primera atleta de la Comunitat Valenciana en esta categoria va ser Nuria Conejos.

El CA Platges de Castelló va aconseguir el doblet en la categoria sub18 amb María López i Sami Neffat, ratificant el seu lideratge en el circuit. Els primers màster a creuar la línia de meta van ser Mª Loreto Costa (CA L'Alcudia) i Ruswell Rodriguez (Delta València CA), el castellonenc va tornar a imposar-se en la categoria després del triomf aconseguit el passat 24 de novembre en el cross de Vinaròs. La victòria en la carrera popular va correspondre a Sonia Ruiz (atleta independent) i Guillem Segura (CE Vinaròs), que també va repetir el primer lloc aconseguit en la prova vinarossenca.

Igual que en els crosses anteriors es van disputar proves per als més jóvens, es van proclamar campions de les carreres dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, Marina Altur (CA Guadassuar Maskokotas) i David Gadea (Col·legi Diputació de Castelló) en categoria sub14,  Alicia González (CA Silla) i Hector Tolsà (CA Vall d'Albaida-Stock logistic) en sub16, i Carmen García (Col·legi Diputació de Castelló) i Jorge Lluch (CA The Kenyan Urban Way) en sub12.

La pròxima cita del Circuit Autonòmic de camp a través tindrà lloc el diumenge 15 de desembre a Benicarló, que serà al seu torn la tercera prova puntuable del Circuit de Cross de la Diputació de Castelló.

Per: Alfredo Repollés