ACCEPTAR
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
08/03/21
La Comunitat Valenciana, la mejor en el Campeonato de España sub 20/La Comunitat Valenciana, la millor en el Campionat d'Espanya sub 20
La Comunitat Valenciana, la millor en el Campionat d'Espanya sub 20

Els atletes valencians van tindre una grandíssima actuació en el Campionat d'Espanya sub 20 celebrat el passat cap de setmana en Antequera (Màlaga). La Comunitat Valenciana va acabar al capdavant del medallero gràcies a les 14 atletes que van pujar al podi: set medalles d'or, tres de plata i quatre de bronze. Dotze d'aqueixos catorze atletes, a més, ho van aconseguir amb la seua millor marca personal. Un èxit rotund.

Les set medalles d'or van ser per a:

Niklas Morales (CA Torrent): 8.00 (millor marca personal) en 60 metres barres.
Jordi Cots (València CA): 7,37 (MMP) en longitud.
Ángel Navarro (Platges de Castelló): 17,21 (MMP) en llançament de pes.
Iván Vidal (Platges de Castelló): 5.264 punts (MMP) en heptatló.
Salma Paralluelo (Platges de Castelló), amb 54.11 en el 400.
Evelyn Yankey (València CA): 5,89 (MMP) en longitud. Va guanyar gràcies al seu segon millor salt (5,83).
Claudia Rubio (CA Torrent): 12,42 (MMP) en triple salt.

Les tres medalles de plata van ser per a:

Claudia Rubio (CA Torrent): va aconseguir la seua segona medalla en saltar 5,89 (MMP) en longitud, la mateixa marca que Yankey, i va acabar segona pel seu següent millor salt (5,74).
Nara Elipe (Platges de Castelló): 9.34.11 (MMP) en el 3.000.
Diego Rosalén (València CA): 4,72 (MMP) en salt amb perxa.

I les quatre medalles de bronze les van aconseguir:

Carmen Ferrara (Platges de Castelló): 8.60 (MMP) en 60 metres barres.
Claudia Arter (CA Vila-real): 57.04 (MMP) en 400.
Miguel Guzmán (Fent Cami Mislata): 8.29.07 en el 3.000.
Manel Pagés (Platges de Castelló): 4,65 (MMP) en salt amb perxa.

A més de dominar el medallero del Campionat d'Espanya sub 20, la Comunitat Valenciana va aconseguir el segon lloc en la classificació per punts, només superada per Catalunya.