ACCEPTAR
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
18/02/20
Las castellonenses subcampeonas en la copa máster/Les castellonenques subcampiones en la copa màster
Les castellonenques subcampiones en la copa màster

Els atletes màster del CA Platges de Castelló continuen sumant podis en els campionats per equips, diumenge passat es va disputar a Sabadell l'octava edició del nacional de clubs en pista coberta, on el conjunt femení es va proclamar subcampió d'Espanya.

Amb esta plata per equips els castellonencs sumen tres metalls des que començaran el seu camí l'any 2016, en la temporada 2018 van aconseguir el bronze i en 2019 es van proclamar campiones junt amb el conjunt masculí.  Les atletes del Platges van sumar 69 punts per 73,5 de l'Avinent Manresa, campió la encontre, el podi es va completar amb el Barcelona At, tercer amb 64 punts.

El títol masculí se'l va adjudicar el Barcelona At amb 79 punts, tan sols dos punts de diferència van separar al CA Platges de Castelló, quart classificat (72), del subcampió, el  Track Cross Road Team (74), el tercer lloc va ser per al CA Nou Barris (73).

Per a establir la classificació en esta competició, a la marca aconseguida s'aplica un coeficient corrector per edat de la taula oficial de puntuació WMA, amb el que s'establix la puntuació en cada una de les proves.

Les castellonenques es van imposar en dos proves, en 1.500 metres Maria Esther Pedrosa amb un temps de 5:13.43 i en triple Maria Rosa Escribano amb un bot 9.56m, en categoria masculina els verd-i-negres van aconseguir quatre triomfs, en 200 metres Jose Pascual Martinez amb 23.64, en 1.500 metres Ramon Javaloyes amb 4:29.93, en perxa Jaume Marti amb un salt de 4.25m i en el relleu 4x200m amb un crono d'1:45.38, el quartet va estar format per Jose Luis Crespo, Jose Pascual Martinez, José Miguel Beltrán i Francesc Xavier Miralles.

Per: Alfredo Repollés